De Rhederijckers op het podium met eenakters

0241889_FennekeVisscher-toneelvereniging-Rheden-4.jpg
De Rhederijckers op het podium met eenakters - Fenneke Visscher

RHEDEN – Toneelvereniging Rhederijckers stond afgelopen weekend maar liefst drie keer op de planken. Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 oktober brachten de acteurs vier eenakters in het theater aan de Korenbloemstraat in Rheden. Dit keer dus geen avondvullende voorstelling, maar een programma bestaande uit eenakters. Dit zorgde voor een gevarieerd programma met vier heel uiteenlopende stukken. Zo ging het ene stuk over een sollicitatiegesprek en draaide een ander helemaal om twee slapende mensen. De eenakters hadden allemaal één ding gemeen, ze wisten een lach op het gezicht van de bezoekers te brengen.

Foto: Fenneke Visscher

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.