De Poppenspeler van Warschau

0239684_fg-trio-wilde-eend-3.jpg
.

LATHUM – Op vrijdag 7 oktober om 20.00 uur vindt het eerste Vrienden van Lathumse Kerk-evenement van dit seizoen plaats: De poppenspeler van Warschau. Het is een muzikale vertelvoorstelling gebaseerd op de gelijknamige roman van de Engels-Duitse schrijfster Eva Weaver. Het verhaal speelt zich af in de getto van Warschau in 1939. Met zijn poppenspel probeert een tienerjongen iedereen op te vrolijken. Tot hij op een dag staande wordt gehouden door een Duitse soldaat en gedwongen wordt tot een geheim leven.
Deze muzikale vertelvoorstelling wordt uitgevoerd door Trio Wilde Eend, ook bekend onder de Jiddische naam Vilde Katshke, bestaande uit
Gottfrid van Eck, vertelling en klarinet; Tessa Zoutendijk, viool en zang; en Michiel Ockeloen, accordeon en percussie. Aanmelden kan door een mail te sturen naar vrienden@kerklathum.nl. De toegangsprijs is 12,50 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.