De mooiste tuinen van Klarenbeek

0241044_Prijswinnaars_BAZO_tuinkeuring.jpg
De prijswinnaars van de BAZO tuinkeuring 2022

KLARENBEEK – Buurtvereniging BAZO in Klarenbeek heeft ook dit jaar weer de tuinkeuring gehouden. De prijzen hiervan zijn vrijdagavond 7 oktober uitgereikt in gebouw Samuel in de Klarenbeekse Hooilanden.

Keurmeesters Ton Kamphuis en Jan Schimmel hebben winnaars aangewezen in verschillende categorieën. Deze werden bekendgemaakt door voorzitter Peter ter Maaten. Voor de winnaars was er een wisselbeker, de top drie in elke categorie kreeg een bos bloemen. Daarnaast kregen alle deelnemers een zakje met bloembollen. Foto’s van alle tuinen werden op groot scherm getoond.
In de categorie voorjaarstuinen was de eerste prijs voor De Til 9. De tweede prijs ging naar Traandijk 67 en de derde prijs naar Zutphensestraat 45. De Til 9 werd ook eerste in de categorie zomertuinen. Daar was de tweede plaats voor De Voorwaarts 512 en ook hier werd Zutphensestraat 45 derde. De eerste prijs in de categorie bloembakken ging naar De Voorwaarts 512. De Josine Reulingstraat 61 kwam op de tweede plek en de Elsbosweg 6 op de derde plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.