Dag van de Ouderen in Eerbeek

0239853_Taart_roze.jpg
.

EERBEEK – Vrijdag 7 oktober wordt de Dag van de Ouderen gevierd in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. De dag wordt om 10.30 uur geopend door Jan Holtslag, waarna de Heel Brummen Bakt taartenwedstrijd van start gaat. Om 11.40 uur reikt burgemeester Alex van Hedel de prijs uit aan de beste Brummense bakker. Daarna vertelt iemand van Veluwonen over de nieuwbouwplannen.
Van 12.30 tot 13.30 uur is het tijd voor een lekkere lunch. Na de middag verzorgt Hans van Gorp muzikaal entertainment onder de noemer ‘kent u deze nog?’. De zaal opent om 10.00 uur, de bijeenkomst wordt tussen 15.30 en 16.00 uur afgesloten met een verloting. De kosten voor het bijwonen van deze dag bedragen 5 euro, inclusief koffie, gebak, lunch en optreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.