Dag van de Ouderen in Dieren

0240969_vaneertenzaal31022_edt.jpg
.

DIEREN – Maandag 3 oktober werd bij Theothorne in Dieren de Dag van de Ouderen gevierd voor de senioren in Rheden en Rozendaal. Het organiserend comité had weer een mooi programma in elkaar gezet, waar de ruim 200 bezoekers zichtbaar en hoorbaar van genoten. Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden trapte het programma af en benadrukte het belang van onder andere fijne ontmoetingsplekken in de wijk en het hebben van een goede buren. Daarna was het de beurt aan publiekstrekker Wim Daniëls. Wilma Huijzers zong heel toepasselijk het lied Het Dorp, bij iedereen natuurlijk bekend door de vertolking van Wim Sonneveld. Tot slot zong het Middagkoor uit Velp nog een aantal mooie liedjes. De bijeenkomst werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.