Covertijd Elvis Presley

0241742_Muziek_versterker_en_gitaar.jpg
.

BRUMMEN – Op donderdag 3 november staat Covertijd bij de Vroolijke Frans in Brummen (Broek) in het teken van muziek uit de jonge jaren van Elvis Presley. Hoewel Elvis bekend staat als The King of Rock ’n Roll groeide de Amerikaanse muziekheld in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw uit tot de bekendste rockabillyperformer aller tijden. Hij zorgde ervoor dat die stroming aansloeg bij een breed publiek. Deze stijl staat tijdens Covertijd centraal. De gelegenheidsformatie bestaat uit muzikanten die net zo jong zijn als de Elvis toen hij zijn muziekcarrière begon: zanger en gitarist Olaf Putker, gitarist Harm van Essen, bassist Nikolas Karolewitcs en drummer Len Harmsen. Het optreden begint om 21.00 uur. De entree kost 7,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.