Concert Projectkoor Brummen op YouTube

0239098_Koor.jpg
.

BRUMMEN – Eind juni presenteerde het Projectkoor Brummen en het Harmonie Orkest Brummen, in twee keer een volle kerk, The Armed Man van Karl Jenkins. Voor iedereen die niet bij het concert kun zijn of het nog een keer wil beluisteren, is deze te vinden op YouTube onder de naam: ‘The Armed Man Brummen 2022’

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023 wordt samen met een projectorkest en solisten het Stabat Mater van Jenkins uitgevoerd. Het koor kan nog zangers en zangeressen gebruiken. De koorrepetities staan onder leiding van Jan Jaap Nuiver. De beide concerten met orkest worden gedirigeerd door Römanö Mediati. De repetities starten eind oktober. In eerste instantie op de vrijdagavond, vanaf medio februari op zaterdagochtend. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen vai projectkoorbrummen@gmail.com of 06-12470446. De deelnemersprijs zal liggen rond de 200 euro inclusief partituur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.