Burgemeesters aan de ontbijttafel

0240226_Burgemeestersontbijt_Doesburg_-_PB.jpg
Burgemeestersontbijt in Doesburg - Peter Bakker, Apart fotografie

DOESBURG – Dat gezond eten en goed ontbijten belangrijk is, dat benadrukten de burgemeester en kinderburgemeester van Doesburg door op dinsdag 4 oktober te ontbijten met 24 leerlingen van basisschool Anne Frank Montessori Kindcentrum. Burgemeester Loes van der Meijs en kinderburgemeester Olle Sekhuis openden dit zogenoemde burgemeestersontbijt met een speech en schoven daarna samen met de kinderen aan tafel.
Tijdens een lekker ontbijtje werd er uitgebreid gepraat over het belang van deze maaltijd. De kinderen hebben ontbeten met een ontbijtpakket met volkorenbrood, volkorenbolletjes en -krentenbollen van de ambachtelijke bakker, gezond beleg, groente en fruit. Zo werd het een gezond, lekker én gezellig ontbijt.

Foto: Peter Bakker, Apart fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.