Besluitvormende raadsvergadering

0240309_Vergaderen1.jpg
.

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen neemt op donderdag 13 oktober een beslissing over zes inhoudelijke raadsvoorstellen. Vier daarvan staan als bespreekstuk op de agenda en twee als hamerstuk.

De vaststelling van twee bestemmingsplannen staan als hamerstuk op de agenda van de besluitvormende vergadering. Dat betekent dat hierover niet meer wordt gedebatteerd. Het gaat om de plannen voor de Arnhemsestraat 50 en de Ambachtstraat 43-45 in Brummen.
Over de vier overige raadsvoorstellen willen de raadsleden in ieder geval nog met elkaar in gesprek voordat zij hierover een besluit nemen. Dit geldt voor het bestemmingsplan voor het perceel ‘Achter Eerbeekseweg 8’ in Eerbeek, bij de gemeentegrens met Laag Soeren en het plan voor de bestemming van diverse bos-, natuur en waterbestemmingen. Ook neemt de raad op 13 oktober een besluit over het voorstel om een aantal percelen te onttrekken aan de openbaarheid. Het gaat daarbij onder andere om de Burgemeester Dekkerstraat en de Arnhemstraat 50 in Brummen en De Wasacker in Eerbeek. Ook over de derde begrotingswijziging van de gemeenschappelijke regeling GGD Noord- en Oost-Gelderland wordt gesproken.

De besluitvormende raadsvergadering begint om 20.00 uur en vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in Brummen. Iedereen is van harte welkom deze vergadering bij te wonen. Ook is de vergadering live te volgen via het televisiekanaal van de publieke lokale omroep VoorstVeluwezoom. De vergaderstukken zijn te vinden op brummen.nl/gemeenteraad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.