Aanrijding op parkeerplaats Velp

0241240_Ongeval_op_parkeerplaats_Velp.JPG
Gewonde bij ongeval in Velp - Sarina Scheper / Persbureau Heitink

VELP – Op de parkeerplaats aan de Wilhelminastraat in Velp heeft vrijdagmiddag 14 oktober rond 15.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een personenauto. De fietsster en automobilist moesten voor elkaar uitwijken in een scherpe bocht, maar kwamen toch met elkaar in botsing. De fietsster raakte gewond en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval zorgde voor enige verkeershinder op de parkeerplaats.

Foto: Sarina Scheper/Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.