Aanmelden voor Beursvloer in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op maandag 14 november vindt de Beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging plaats bij Buitensportcentrum/Manege De Spreng in Laag-Soeren. Verenigingen, stichtingen, andere inwonersinitiatieven en het lokale bedrijfsleven uit de gemeenten Doesburg, Rheden en Rozendaal, komen met vraag en aanbod bij elkaar op de Beursvloer, voor een dynamisch uur van speeddaten en sociaal zakendoen.
Maatschappelijk betrokken ondernemers helpen graag het verenigingsleven. Zij bieden materialen, kennis en kunde, menskracht en andere faciliteiten, waardoor verenigingen en stichtingen zich gesterkt voelen en verder kunnen met hun plannen in de organisatie. Dit kan gaan over een vraag voor een tijdelijk opslagcontainer of het lenen van een geluidsinstallatie voor een evenement, maar ook vragen over de realisatie van een afdakje tot aan juridisch advies op maat. Hoekmannen zullen tijdens de Beursvloer de juiste organisaties met elkaar in contact brengen.
Organisaties kunnen zich nu al aanmelden, zodat de Doesburg Rhedense Uitdaging in de voorbereidingen specifieke ondernemers kan uitnodigen. Aanmelden kan door te mailen naar info.doesburgrhedenseuitdaging@gmail.com of te bellen met 06-36324778.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.