Zonnige high teas bij de Zonnebloem

0237941_Zonnebloem.jpg
.

BRUMMEN – De Zonnebloem afdeling Brummen hield op maandag 5 en dinsdag 6 september een high tea in de Brummense Overtuin voor gasten met een fysieke beperking. Op beide dagen genoten ongeveer 24 gasten van een high tea en het heerlijke weer. Vrijwilligers gingen vanaf 9.00 uur al aan de slag met de bereiding van de hapjes. Om 10.30 uur druppelden de eerste gasten de tuin binnen. De vrijwilligers bedienden hen op hun wenken van de mooi opgemaakte etagères. De eerste ronde waren er heerlijke zoetigheden, de tweede hartigheden. Om al dat lekkers te laten zakken, werd nog een wandeling door de tuin gemaakt, waarna er weer ruimte was gecreëerd voor een vruchtentoetje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.