Zilver voor Felyne Boschloo op NK paardrijden

0236801_prijsuitreiking_Felyne_2022.jpg
Felyne Boschloo links

BRUMMEN – Onlangs werd in Ermelo het Nederlands Kampioenschap voor de hippische sport verreden. Meerdere leden van de Brummense IJsselruiters deden mee aan dit kampioenschap, waaronder Felyne Boschloo, die met haar pony Munbus Kyan het zilver binnen wist te halen.Op woensdag startte Felyne met Munbus Kyan in de klasse M1 dressuur. Haar keurige proef werd beloond met een score van 66,33 procent, wat goed was voor een zilveren medaille.

Op donderdag verscheen Sophie Welmers met haar paard Moulin Rouge aan de start in de Dressuur klasse M1 en behaalde de zesde plek. Het viertal van de IJsselruiters was zaterdag aan de beurt. Zij reden een nette proef, maar hadden een paar kleine foutjes, waardoor zij vijfde werden.
Het verenigingsteam paarden, bestaande uit Sophie Welmers, Lisanne der Nederlanden, Kevin Berends, Marieke Luymes, Marit de Jong, Vera van Winkoop en Brita Santing, wist in de dressuur 779 punten bij elkaar te rijden. Hier werden de springfouten vanaf getrokken en uiteindelijk behaalden zij met een score van 755 punten de zesde plek.
Ook het verenigingsteam pony’s van de IJsselruiters reed mee in het kampioenschap. Dit team bestaat uit Ise Timmer, Anne Timmer, Simone Kragt, Anouk Hammers, Selena Smit en Beau van Dijk. Met de dressuur reden zij 741 punten bij elkaar. Ook hier werden de springfouten vanaf getrokken en hielden zij uiteindelijk 709 punten over, wat goed was voor een 20ste plaats. De vereniging kijkt terug op een geslaagd NK en is trots op haar leden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.