Wonderen der Zee bij Hortus Aquatilis

0239128_Aquarium.jpg
.

DIEREN – Aquariumvereniging Hortus Aquatilis in Dieren heeft op dinsdag 4 oktober Jan en Margie van der Heijden te gast. Jan is vanaf zijn jeugd al gefascineerd door alles wat met water te maken heeft. Dit werd versterkt toen hij als 8-jarig jongetje bij zijn buurman een zeeaquarium zag. Zeewateraquaria hebben de reputatie gecompliceerd en kostbaar te zijn, maar Jan en Margie laten zien dat er ook met minder een mooi zeeaquarium gerealiseerd kan worden. Tijdens deze presentatie gaat het ook over het ontstaan van de oceanen en de verschillende kusten met de dieren die daar leven. Hierbij maken Jan en Margie gebruik van veel zelfgemaakt fotomateriaal van hun reizen. Ook komen er (openbare) aquariums langs om het volledig te maken.
De lezing vindt plaats in de Oase, in Dieren en begint om 20.00 uur. Toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.