Werkplaats en ontmoetingsplek Houtdoe zet deuren open

0238592_Open_huis_ontmoetingsplek_en_werkplaats_Houtdoe_Doesburg.jpg
.

DOESBURG – Vereniging Houtdoe in Doesburg houdt zaterdag 24 september een open dag. Van 14.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom in de werkplaats en ontmoetingsplek in de kelder van Grotenhuys aan de Coehoornsingel.

Werkplaats en ontmoetingsplek Houtdoe werd in april dit jaar feestelijk geopend. In de twee kale kelders van Grotenhuys is een mooie en goed geoutilleerde werkplaats gemaakt en gezellige ontmoetingsplek gecreëerd. Sindsdien krijgt de vereniging regelmatig de vraag van belangstellenden of zij eens mogen komen kijken. Daarom wordt zaterdag 24 september een open dag gehouden. Iedereen kan dan de werkplaats bekijken en zien wat hier zoal te doen is. Aanmelden is niet nodig, koffie, thee en frisdrank staan klaar.

In de werkplaats kan samen worden gewerkt aan een gemeenschappelijk werkstuk, zoals een stoel. Daarnaast kunnen bezoekers aan de slag met een eigen werkstuk. In overleg kan ook met andere materialen dan hout worden gewerkt. Er zijn diverse houtbewerkingsmachines en veel handgereedschap aanwezig en altijd staan deskundige vrijwilligers van de vereniging klaar voor advies en begeleiding.
Deelnemers hoeven geen ervaren houtbewerkers te zijn. Vereniging Houtdoe wil iedereen die het leuk vindt om bezig te zijn met houtbewerking een plek bieden. Iedereen is welkom: met ervaring en zonder ervaring, mannen en vrouwen en ook een lichamelijke of psychische beperking is geen enkel bezwaar. Vereniging Houtdoe kan ook dagbesteding aanbieden, eventueel met een 1 op 1 begeleiding. Met een mooie hellingbaan is de werkplaats goed bereikbaar voor gebruikers van een rollator, rolstoel of scootmobiel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.