Vroolijke Brocante in Broek

0237975_Vroolijke_Frans_Brocante_edt.jpg
.

BRUMMEN – Na de succesvolle Vroolijke Brocante markten van afgelopen jaren, houdt de Vroolijke Frans op zondag 18 september voor de achtste keer een exclusieve brocante- en antiekmarkt. Deze vindt plaats in de tuin van Uitspanning de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Tijdens de markt zal er ook live muziek te zien en te horen zijn. In de landelijke omgeving kunnen Brocante liefhebbers gezellig en ontspannen schatgraven in het gevarieerde aanbod van de deelnemende brocanteurs. De markt begint om 10.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Parkeren en entree zijn gratis.

vroolijkebrocante@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.