Volop Velp nodigt Velpenaren uit om mee te doen

VELP – De ondernemersvereniging Veelzijdig Velp houdt op zondag 2 oktober voor de derde keer het event Volop Velp. Het evenement is bedoeld als tegenhanger van bijvoorbeeld de Velleper Donderdag en krijgt een specifiek Velps karakter; het is namelijk van, voor en met Velpenaren. Organisator Jan Huurman roept in opdracht van de ondernemersvereniging alle groepen, stichtingen, scholen, verenigingen, clubs, muzikanten, dansers, kunstenaars en hobbyisten op om zich op deze zondagmiddag te komen presenteren in het centrum van Velp.

Het gevarieerde programma, dat hierdoor ontstaat, wordt aangevuld met open winkels, kramen van Centrum Velp winkeliers, maar ook van ambulante handelaren. Daar wordt livemuziek en straattheater aan toegevoegd, zodat het een bijzonder event wordt voor alle Velpenaren.
Vele tientallen winkels openen op 2 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur hun deuren met veel mooie aanbiedingen, maar ook met de blik gericht op het komende winterseizoen wat bijvoorbeeld de mode en het culinaire vlak betreft. De rode lopers gaan uit voor de Velpse klanten voor een warm onthaal. Bij sommige bedrijven mag misschien wel een kijkje achter de schermen worden genomen of vinden er demonstraties of shows plaats. Velpie, de mascotte van Veelzijdig Velp, trakteert samen met het promotieteam op leuke gadgets. Informatie over het definitieve programma is medio september te vinden op de website van Veelzijdig Velp, op de Faceboopagina en op flyers in de winkels.

Zo aan het begin van het seizoen biedt ondernemersvereniging Veelzijdig Velp alle georganiseerde groeperingen in Velp een podium om te laten zien waar ze zich mee bezig houden. Wellicht en hopelijk leveren deze presentaties hen (bestuurs)leden en bekendheid op. Veelzijdig Velp biedt hen ruime facilitaire ondersteuning aan door het beschikbaar stellen van kramen en grondplaatsen, maar steunt hen ook bij de productie van banners, folders en materiaal om hun presentatie er gelikt uit te laten zien. Naast de organisaties is er ook ruimte voor individuele mensen om bijvoorbeeld hun hobby te presenteren of hun kunsten te laten zien en/of horen. Inmiddels zijn ruim 120 Velpse organisaties middels een mail op de hoogte gebracht van de plannen.
Opgave voor of informatie inwinnen kan nog tot 15 september. Informatie hierover is te vinden op www.veelzijdigvelp.nl/agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.