TiCulinair Open

BRUMMEN – De Brummense tennisclub, Beckson TC Brummen, houdt van 4 tot en met 11 september het Culinair Open Tennistoernooi.
Het toernooi blijft na deze editie wel bestaan, maar krijgt vanaf volgend jaar een andere naam. Tientallen jaren verwenden diverse ondernemers de spelers en toeschouwers, belangeloos, met de lekkerste lekkernijen. Maar de BTCB vindt het niet meer gepast om hen daarvoor, in deze moeilijke tijden, te blijven vragen.
Deze week is iedereen van harte welkom om leuke tenniswedstrijden te komen kijken, onder het genot van een hapje en een drankje. Op maandag tot en met vrijdag starten de wedstrijden vanaf 18.00 uur en op zaterdag en zondag, het finaleweekend, om 10.00 uur. De toernooicommissie houdt zich druk bezig met het indelen van het grote aantal aanmeldingen in de talloze wedstrijden. Er wordt gespeeld in de speelsterktes 4 tot en met 8, in zowel de heren dubbel, dames dubbel en mixed. Op vrijdagavond 9 september is er een extra feestelijke avond en treedt zanger Mike Sanders op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.