Terug in de tijd tijdens Anton Pieck festival in Velp

0237016_Anton_pieck.JPG
.

VELP – Afgelopen weekend konden bezoekers even terug in de tijd in Velp. De Emmastraat was twee dagen lang het decor van
Ons Anton Pieck Festival. Na vijf gezellige kerstevenementen in Dickens-stijl, koos de organisatie nu voor een zomerse variant. Sprookjes van Anton Pieck kwamen tot leven in een authentieke en nostalgische dorpsmarkt. Bezoekers konden genieten van mooie kostuums en toneel. Verschillende ambachtslieden vertoonden hun kunsten en er werden mooie producten verkocht. Bij verschillende kramen waren oud-Hollandse lekkernijen verkrijgbaar.

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.