Startzondag bij Pancratiuskerk

0237534_kerk_1.jpg
.

BRUMMEN – De Protestantse Gemeente in Brummen pakt uit met een post-corona startzondag op zondag 11 september in en bij de Pancratiuskerk aan de Kerkstraat 17 in Brummen. Eindelijk kan het weer en het thema is dan ook ‘A brand new day’. Er is een volledig programma, niet alleen voor gemeenteleden, maar ook voor buurtbewoners en andere Brummenaren. Er wordt gestart met een gratis ontbijt om 9.30 uur. Om 10.30 uur start de kerkdienst, daarna starten om 11.30 uur de activiteiten zoals het rad van fortuin, een draaiorgel, een tentoonstelling en activiteiten voor kinderen. Dominee Afke Boezewinkel is enthousiast: “Prachtig dat we dit weer mogen organiseren en als kerk zo ook actief kunnen zijn in het dorp!. We nodigen iedereen uit om te komen en we hebben een volledig programma vol activiteiten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.