Sportinstuif Gehandicapten Rheden viert 40-jarig bestaan

0237939_Sportinstuif_edt.JPG
.

DIEREN – Op zaterdag 3 september was de opening van het nieuwe seizoen van de Sportinstuif voor mensen met een verstandelijke beperking in Dieren. Het begin van een heel bijzonder jaar, want op zaterdag 8 oktober viert Sportinstuif het 40-jarig bestaan. In deze moeilijke tijd voor een vrijwilligersorganisatie een hele prestatie.

De opening van het nieuwe seizoen voor de deelnemers en vrijwilligers vond ’s morgens plaats op Heuven, het landgoed van de ‘Graaf en Gravin van Sport tot Stuif’, en begon met een aangeklede koffie op het terras van bakker Samberg in Ellecom. Dit werd gevolgd door de rond het koetshuis, door Peter Overstegen georganiseerde, Ridderspelen.
De deelnemers hebben zich enorm goed vermaakt. Na een uitgebreide lunch konden de beentjes nog van de vloer tijdens het optreden van Hans Vesterink. En als grote verrassing werden de deelnemers thuisgebracht door de Oldtimers van de Eerste Ellecoms Automobielclub. ’s Avonds was er in het koetshuis een geslaagde bijeenkomst met barbecue voor de (oud)vrijwilligers, als afsluiting van deze eerste lustrumdag.

Op zaterdag 8 oktober is vanaf 9.30 uur de feestelijke receptie van de jarige Sportinstuif in Theothorne. Een goede gelegenheid voor iedereen die kennis wil maken met deze bijzondere vrijwilligersorganisatie. Belangstellende kunnen een mail sturen naar pirenc@xs4all.nl om een uitnodiging te krijgen.

sportinstuif.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.