Spelletjesroute in park Velp-Zuid

0238685_Springkussen.jpg
.

VELP – Op woensdag 28 september houden wijkbewoners met ondersteuning van de gemeente Rheden en Incluzio Rheden voor de eerste keer een Spelletjesmiddag in Velp-Zuid. Langs het voetpad aan het Geërfdenpark vinden die dag van 15.00 tot 18.00 uur verschillende gratis activiteiten plaats voor jong en oud.
Die middag krijgen bezoekers een routekaart met daarop alle feestelijke activiteiten die langs het pad gebeuren. Het evenement staat volledig in het teken van plezier en ontmoetingen onder buurtbewoners en parkbezoekers. Er is van alles te beleven. Zo is er een springkussen en kunnen kinderen er tekenen en zich laten schminken. Ook zijn er diverse spelletjes en sportactiviteiten in het park.
Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen buurtbewoners en andere bezoekers met elkaar een praatje maken. Ook kunnen zij in gesprek gaan met Vivare, Incluzio Rheden, boa’s en wijkagenten. Daarnaast is er vanuit de organisatie speciale aandacht voor het schoonhouden van het Geërfdenpark. De route start op Hans Driessenpad ter hoogte van Haverland en eindigt bij de Straatweidentunnel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.