Spelletjesmiddag handbalvereniging

0238391_Handbal.jpg
.

BRUMMEN – Handbalvereniging Brummen houdt woensdag 21 september een spelletjesmiddag in sportzaal Rhiederoord in Brummen. Jongens en meisjes van 5 tot en met 14 jaar zijn welkom om mee te doen en zo kennis te maken met de sport. De deelnemers worden ingedeeld op leeftijd. De spelletjesmiddag duurt van 15.00 tot 16.00 uur.
Kinderen die het handballen wel wat lijkt, kunnen twee maanden gratis kennismaken met de de sport door mee te trainen. Meer informatie is verkrijgbaar bij Gerda Völke via tel. 06-23701444, 0575-563077 of info@handbal-brummen.nl.

www.handbal-brummen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.