Scootmobieltocht Loenermark

LOENEN – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op woensdag 5 oktober een scootmobieltocht over de Loenermark. Dit gebeurt in het kader van de Week van de Toegankelijkheid. De Loenermark leent zich hier uitstekend voor. Er zijn redelijk verharde paden, mooie uitzichten en misschien een ontmoeting met de schaapkudde. De tocht is ongeveer 8 km lang en duurt 2 uur. De boswachters fietsen mee en verzorgen alleen de excursie. Mocht er extra begeleiding nodig zijn dan moet hier zelf voor gezorgd worden. De scootmobieltocht begint om 14.00 uur en vooraf online reserveren is noodzakelijk. Deelname is 5 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro en donateurs gaan gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Begeleiders moeten ook een ticket reserveren, maar gaan gratis mee.

glk.nl/excursies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.