Schrijfwedstrijd van Jansen & De Feijter

0238738_schijfwedstrijd.jpg
.

VELP – In de week van 19 september gaat de schrijfwedstrijd bij boekhandel Jansen & De Feijter in Velp van start. Iedereen uit de regio mag meedoen. De winnaar krijgt een verrassingsposter, even groot als de prent in de winkel, ontworpen door Karen Gerwig. Het winnende verhaal is zichtbaar bij Jansen & De Feijter op 5 december. Deelnemers moeten een verhaal van maximaal 400 woorden schrijven aan de hand van de prent met Vos, Konijn, Das, Muis en Mol onder de grote boom. Medewerkers van Jansen & De Feijter en Karen Gerwig beoordelen de verhalen en kiezen de winnaar. Het verhaal moet, voorzien van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en/of mailadres en leeftijd, geprint ingeleverd worden bij boekhandel Jansen & De Feijter in Velp, op uiterlijk woensdag 30 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.