Schaakavond in Velp

0238868_Schaken.jpg
.

VELP – Op vrijdag 23 september kan iedere schaakliefhebber gratis en geheel vrijblijvend komen kennismaken met schaken in clubverband in de Elleboog in Velp. De Velpse Schaakvereniging is een van de gastheren bij een initiatief van de Nederlandse schaakbond: de Schaak-off. Om 20.00 uur wordt elke deelnemer ingedeeld in een poule met spelers van vergelijkbaar niveau. Er komt eerst een uitleg voor diegenen die nog wat uitleg nodig heeft over de regels, of voor wie misschien nog nooit met een schaakklok heeft gespeeld. Aanmelding vooraf is wenselijk, dit kan via de website www.schaakbond.nl of per mail of app naar eric.de.winter@hetnet.nl, tel. 06-41361155.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.