RiniMaakt in het Kunstlab

0239197_RiniBongen.jpg
.

DOESBURG – Van zaterdag 1 tot en met 29 oktober is de expositie RiniMaakt te zien in de Opkamer van het Kunstlab Doesburg. De Opkamer is open op dinsdag tot en met zaterdag en de Culturele Zondag 2 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.
In de Opkamer zag Rini Bongen voor het eerst wat er allemaal gemaakt kan worden van een oude spijkerbroek. Voor Rini was dat toen een bijzondere nieuwe hobby, zelf droeg ze namelijk helemaal geen spijkerbroeken. Maar eenmaal begonnen en na een oproep op Facebook, was er geen houden aan; vuilniszakken vol kreeg ze. Ze verkocht ruim 750 heuptasjes van spijkerstof, omdat iedereen die van haar zo handig en leuk vond.
Voor Rinis spijkerbroekenperiode gebruikte ze voor haar creaties ‘alles wat los en vast zat’. En dat doet ze nog steeds. In elk stukje restmateriaal ziet ze mogelijkheden. Ook bij haar werk als activiteitenbegeleider in de psychiatrie kan ze haar ideeën kwijt. Meer over het werk van Rini is te vinden op haar blog, rinimaakt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.