Probeer badminton in Doesburg

0238620_Badminton.jpg
.

DOESBURG – Badmintonvereniging Doesburg biedt, in samenwerking met Badminton Nederland, een serie van 10 proeflessen aan. Zo kan iedereen op een laagdrempelige manier kennismaken met de badminton. “Het gaat toch net wat anders dan badmintonnen op de camping, dat we allemaal wel kennen”, aldus de Doesburgse vereniging.
De lessen starten op donderdag 6 oktober en zijn elke week van 20.00 tot 21.00 uur in Sporthal Beumerskamp.De vereniging zorgt voor rackets en shuttles. Na de eerste les staat er een drankje klaar in de kantine en wordt alle benodigde informatie verstrekt. Daarna kan nog tot 22.30 uur worden doorgespeeld met leden van de vereniging.
Na tien lessen krijgen de deelnemers een certificaat en krijgen zij de mogelijkheid lid te worden van de vereniging. Wie een jaarlidmaatschap aangaat, krijgt een gratis racket. De 10 proeflessen kosten 25 euro. Aanmelden kan via probeerbadminton.nu/verenigingen/badmintonvereniging-doesburg, maar belangstellenden kunnen zich ook ’s avonds melden in de zaal. Meer informatie is verkrijgbaar bij secretaris@bvdoesburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.