Plantjesmarkt voor amateurkwekers

0237227_Plantjesmarkt24sep2022Oeken.jpg
.

OEKEN – De Mollenhof in Oeken is alweer druk bezig met het organiseren van de Plantjesmarkt voor amateurkwekers.
De vorige markt in mei, geopend door loco-burgemeester Pouwel Inberg, was erg succesvol en deze keer is er nog plek voor enkele nieuwe hobbytuiniers.
De Plantjesmarkt, met live muziek, vindt plaats op zaterdag 24 september van 10.30 tot 15.00 uur, op het terrein van Dagbesteding De Mollenhof in Oeken. Aanmelden voor deelname als kweker kan door te mailen naar info@mollenhof.org.Er zal een ruim assortiment planten en bloemen worden aangeboden van vooral lokale hobbykwekers. Daarnaast zijn er ook zaden, pompoenen en kalebassen te verkrijgen en wordt er jam en honing verkocht. Uiteraard is er gelegenheid om een kopje koffie of thee met iets lekkers te nuttigen. De inkomsten gebruikt Stichting De Mollenhof voor de verdere ontwikkeling van het Natuur Belevingspad (ruiken, voelen, proeven, kijken) op het terrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.