Plantjesmarkt op De Mollenhof

0238389_Pantjesmarkt_op_de_Mollenhof_edt.JPG
Plantjesmarkt op De Mollenhof

OEKEN – Zaterdag 24 september is het terrein van Dagbesteding de Mollenhof in Oeken geopend voor bezoekers. Van 10.30 tot 15.00 uur is er een plantjesmarkt, waar lokale hobbykwekers hun planten en stekjes verkopen. Denk aan diverse soorten hosta’s, bloemen, rotsplanten en vaste planten, grassen, boompjes en struiken. Daarnaast zijn er ook zaden, pompoenen en kalebassen te verkrijgen en wordt er jam en honing verkocht. Ook is er koffie met gebak verkrijgbaar. Deze keer is er ook livemuziek.
De inkomsten van de eigen kraam gebruikt De Mollenhof voor verdere ontwikkeling van het natuurbelevingspad, waarop ruiken, voelen, proeven en zien centraal staan. Dit wandelpad loopt straks door het Tiny Forest op het terrein. Op De Mollenhof is voor vrijwilligers altijd wel iets te doen. Ze kunnen in de tuin aan de slag of behulpzaam zijn bij de dagbesteding. Tijdens de plantjesmarkt is er daarom ook Open Huis.
De Mollenhof is gevestigd aan de Kleine Vosstraat 7 in Oeken. Bezoekers worden verzocht met de fiets te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.