Paddenstoelencursus voor beginners

0236705_paddenstoelen.jpg
.

RHEDEN – Paddenstoelen lijken uit het niets te verschijnen. Met name in de herfst. Daarom organiseert IVN Oost-Veluwezoom eind september een korte paddenstoelencursus. Die bestaat uit twee lesavonden en twee excursies. Tijdens de lesavonden wordt ingegaan op de vraag; wat zijn paddenstoelen? Hun vormenrijkdom, de groeiwijze, de rol van paddenstoel in de natuur, de voortplanting en hun relatie met andere planten. Ook wordt uitgelegd hoe er gezocht kan worden in een paddenstoelenboek.

De cursusavonden zijn op woensdag 28 september en 12 oktober in het gebouw de Klaproos aan de Korenbloemstraat 21 in Rheden. De excursies zijn op de zaterdagmiddag 1 en 15 oktober. De kosten voor deze cursus bedragen 25 euro per persoon. Aanmelden graag voor zondag 18 september via de website.

www.ivnoostveluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.