Orgelconcert Dorpskerk Rheden

0237925_Orgel.jpg
.

RHEDEN – Op zaterdagavond 17 september verzorgt Johan Luijmes een orgelconcert in de Dorpskerk in Rheden. Luijmes behaalde zijn orgeldiploma’s bij Bert Matter in Arnhem. Hij is mede-oprichter van muziektheater ‘plaats in Arnhem’, sinds 1995 organist in de Eusebiuskerk en vanaf 2000 stadsorganist van Arnhem. Luijmes heeft een internationale concertpraktijk en geeft regelmatig les op hogescholen en academies.
Zaterdagavond zal hij beide Meere-orgels van de Dorpskerk bespelen. Hij brengt nummers van onder andere Robert Schuman, Arvo Pärt en Johannes Brahms. Het concert begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur kunnen bezoekers in de kerk vast genieten van een kopje koffie of thee. De entree bedraagt 8 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.