Opgave voor Dag van de Ouderen

0238611_Wim_Daniels_Dag_van_de_Ouderen_Theothorne_Dieren.jpg
Wim Daniëls komt naar de Dag van de Ouderen in Theothorne

DIEREN – Op maandag 3 oktober wordt in Theothorne in Dieren de Dag van de Ouderen gevierd. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan nog tot en met 27 september. Dit kan via administratie@stichtingstoer.nl., www.stichtingstoer.nl of dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur via tel. 026-3611975.
Het programma duurt deze dag van 10.00 tot ongeveer 13.30 uur. De bijeenkomst begint met koffie en thee. Daarna is er een voordracht door Wim Daniëls, schrijver, taalkundige, cabaretier, spreker en tv-presentator. Wilma Huijzers verzorgt een muzikaal intermezzo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.