Openbare vergadering dorpsraad Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Op donderdag 22 september is er weer een openbare vergadering van de dorpsraad Oosterhuizen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in het dorpshuis aan het Oude Veen 21. De vergadering begint om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur is het dorpshuis open en staat de koffie klaar.
Aan de orde komen allerlei zaken die voor Oosterhuizen van belang zijn. Op de agenda staan onder andere de verkeersplannen van de dorpsraad en de gemeente. Stimenz zal informatie geven wat ze voor Oosterhuizen kunnen betekenen en er wordt teruggeblikt op Zomer in Gelderland, waar Oosterhuizen de winst behaalde en zich een jaar lang ‘Het mooiste dorp van Gelderland’ mag noemen. De jaarverslagen 2021 zijn gereed en staan op de website www.onsoosterhuizen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.