Open Monumenten in Ellecom

ELLECOM – Tijdens het Monumentenweekend van 10 en 11 september is ook de Nicolaaskerk van Ellecom geopend. Tijdens dit weekend is dit prachtige kerkgebouw te bekijken. Binnen vragen de indrukwekkende rouwborden van de grafelijke families Van Reede en Bentinck van Middachten om aandacht, evenals de gravenbank, nog steeds eigendom van Middachten. De kerk staat momenteel helemaal in de steigers, maar binnen kan gewoon een kijkje worden genomen. Daar vindt een expositie plaats van de iconen van Paula Barnhoorn uit De Steeg en Lous Minkman uit Ellecom. Twee enthousiaste dames die met veel passie over hun ambacht kunnen vertellen. Naast het bezichtigen van de iconen kunnen bezoekers hen ook aan ‘het werk’ zien. Zaterdag is de kerk geopend van 11.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.