Ontwerp voor nieuw bestemmingsplan Loenenseweg

0238057_bouwen__bouwtekening.jpg
.

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen heeft het ontwerpbestemmingsplan voor de Loenenseweg 2 in Eerbeek vrijgegeven. Belanghebbenden hebben tot half oktober de tijd om een zienswijze in te dienen.

Draisma Bouw uit Apeldoorn heeft plannen voor nieuwbouw op het terrein aan de Loenenseweg 2, tegenover de Jumbo. Er komt commerciële ruimte op de begange grond en 22 levensloopbestendige appartementen op de verdieping. Aan de achterkant van het pand is een nieuwe parkeergelegeheid gepland. Om dit alles te kunnen uitvoeren, was een verandering nodig van het bestemmingsplan voor deze locatie.
Het ontwerpbestemmingsplan is sinds 27 augustus voor iedereeen in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl of op het gemeentehuis in Brummen of het servicepunt in Eerbeek. Tot zes weken na die datum kan een zienswijze worden ingediend. Na deze periode worden de zienswijzen beantwoord en wordt het ontwerpbestemmingsplan voorgelegd aan de gemeenteraad, die een besluit neemt over het plan.
Als het bestemmingsplan wordt vastgesteld, kan Draisma Bouw de benodigde omgevingsvergunningen aanvagen. Als alles volgens planning verloopt, kan in het tweede kwartaal van volgend jaar worden gestart met de bouwwerkzaamheden.

www.brummen.nl/ruimtevooreerbeek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.