Nieuwe expositie Wereldwinkel Eerbeek

0238542_sept22galerie_edt.jpg
.

EERBEEK – Op zaterdag 24 september wordt om 14.30 uur in de Galerie van de Wereldwinkel in Eerbeek een nieuwe expositie geopend, dit keer met schilderwerk van Sandra Omlo in het thema: Natuur. Sandra houdt veel van de natuur, wat terug te zien is in haar schilderwerk. Sandra is IVN natuurgids bij IVN Oost Veluwezoom en IVN Eerbeek e.o. Ze hoopt met haar schilderijen en als gids de mensen te laten zien hoe mooi de natuur om ons heen is. De tentoonstelling is te bekijken tot en met zaterdag 29 oktober. Wereldwinkel Eerbeek is gevestigd aan de Stuijvenburchstraat 99 en geopend op dinsdag tot met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.