Nierstichting collecte

DOESBURG – Opgroeien met een nierziekte eist ongelooflijk veel van kinderen. De Nierstichting zet zich in voor een toekomst waarin nierziekten te genezen zijn. In de week van 18 tot en met 24 september collecteren duizenden vrijwilligers voor de Nierstichting om zoveel mogelijk geld op te halen om dit te realiseren.Aan de Nierstichting zijn inmiddels ruim 40.000 collectevrijwilligers verbonden. Toch worden nog niet alle huishoudens in Doesburg bereikt. Voor de landelijke collecteweek van 18 tot en met 24 september zoekt de Nierstichting nog collectanten en enthousiaste wijkcoördinatoren voor de aansturing van collectanten in de wijk. Een collectant investeert gemiddeld twee uur van zijn of haar tijd aan de collecte. Maar maakt daarmee echt een verschil. De coördinator is het gezicht en eerste aanspreekpunt van de Nierstichting in de wijk en daarmee een belangrijke en waardevolle schakel. Aanmelden kan via nierstichting.nl/word-coordinator of door te bellen of mailen naar 035 6978050 en collecte@nierstichting.nl.

nierstichting.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.