Muzikale Proeftuin bij Het Rhedens Fanfare Corps

0237997_Foto_RFC_Muzikale_Proeftuin_edt.jpg
.

RHEDEN – Op zaterdag 17 september houdt het Rhedens Fanfare Corps tussen 14.00 en 16.00 uur haar Muzikale Proeftuin in het clubgebouw aan de Mauritiusstraat 58 in Rheden. Tijdens de Muzikale Proeftuin kan iedereen bij het clubgebouw van het RFC langskomen om verschillende instrumenten te bekijken en te bespelen. In de Proeftuin staan een drumstel, trompet, trombone, bugel en saxofoon klaar om onder begeleiding bespeeld te worden.
Voor de kinderen wordt er buiten een groot springkussen opgesteld, dit met dank aan Veluwe Actief van Peter Oversteegen. Voor de muzikanten in spé, die alle instrumenten hebben geprobeerd en de stempelkaart vol hebben, heeft het RFC een fraai certificaat en een leuke verrassing in petto. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en de koffie, thee en fris staan klaar voor de bezoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.