Lezing door Sebo Ebbens over zijn nieuwe boek

0239196_Brummen_kerkje_DA_van_Vuurenstraat.JPG
.

BRUMMEN – Op zondag 25 september houdt Sebo Ebbens een lezing bij de Vrijzinnigen in Brummen. Ebbens was hier ook in het voorjaar te gast. Toen vertelde hij de vele belangstellenden zijn verhaal over leven en sterven in Tibetaans Boeddhistisch perspectief. Dit keer komt Ebbens naar Brummen om te vertellen over zijn nieuwe boek, getiteld ‘Wijs en vaardig handelen in het leven van alledag’. Sebo Ebbens is Tibetaans boeddhist en woont in Zutphen. Zijn lezing in Brummen begint om 10.00 uur in het kerkje van de Vrijzinnigen aan de D.A. van Vuurenstraat 10. Voor leden van de Vrijzinnigen is de lezing gratis, gasten betalen 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.