Kunstkring Brummen exposeert in ‘t Sprengenhus

0239346_Paletmes.jpg
.

LAAG-SOEREN – Op zondag 2 oktober wordt in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren de expositie Half Werk geopend. Leden van de jubilerende Kunstkring Brummen e.o. hebben hun kunstwerk voor de helft afgemaakt. Daarna zijn deze werken ‘at random’ verdeeld onder de leden, met de vraag het halve werk van een medelid verder af te maken. Hierdoor ontstond een uniek kunstwerk van twee kunstenaars.
Onder de titel Half Werk worden alle werken gedurende twee maanden tentoongesteld in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. Iedereen is van harte welkom bij de opening, zondag 2 oktober om 15.30 uur. Muzikale omlijsting hierbij wordt verzorgd door Harry Völker. De openingstijden zijn dinsdagen van 14.00 tot 16.00 uur, donderdagen van 10.00 tot 12.00 uur. Daarnaast zijn op de zaterdagmiddagen 8 oktober en 5 november van 12.00 tot 15.00 uur leden van de jubilerende kunstkring aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.