Kick-Off Sjors Sportief en Sjors Creatief

0238814_Fotocamera.jpg
.

DOESBURG – Vanaf woensdag 21 september om 15.30 uur kunnen alle Doesburgse kinderen uit groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs zich weer opgeven voor hun favoriete kennismakingsactiviteit op het gebied van sport en creativiteit. Doesburg Beweegt heeft ervoor gezorgd dat Sjors Sportief en Sjors Creatief dan weer van start kunnen gaan.

Met de projecten Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen kinderen kennismaken met maar liefst 28 verschillende aanbieders, die samen 51 verschillende kennismakingsactiviteiten aanbieden. Een erg mooie manier om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je talenten liggen. Voorbeelden zijn fotografie, muziek, hockey, rugby, zwemmen, rolstoelbasketbal en gymnastiek. De eerste activiteiten starten in september. Alle kinderen en hun ouders worden het hele jaar op de hoogte gehouden van het aanbod.

Boekje

De kinderen hebben de afgelopen week het Sjors Scholenboekje ontvangen op school. Het eerste boekje heeft wethouder van Veldhuizen aan de winnaar van de tekenwedstrijd mogen overhandigen. Zoë van basisschool de Wetelaar heeft, naast het eerste boekje met haar eigen tekening op de voorkant, ook een mooie prijs voor de klas ontvangen.

Inschrijven

Kinderen kunnen zich vanaf 21 september om 15.30 uur inschrijven voor de sportieve- of creatieve kennismakingsactiviteiten. Dit kunnen ze doen door naar de website www.actiefindoesburg.nl te gaan. Hier kan een keuze gemaakt worden tussen Sjors Sportief en Sjors Creatief en de bijbehorende activiteit. Inschrijven kan alleen via de website. Van kinderen die ingeschreven zijn, wordt verwacht dat ze ook daadwerkelijk aanwezig zijn als de activiteit start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.