Junior IJsselfestijn

0238548_JWjeugddagsportvisserij23102021_1000_van_10_edt.jpg
.

BRUMMEN – Op zaterdag 1 oktober houden Sportvisserij Oost-Nederland en Hengelsport Federatie Midden Nederland een Junior IJsselfestijn bij de veerpont in Brummen. Tijdens deze dag kunnen enthousiaste en/of beginnende sportvissers, in de leeftijd van 8 tot 17 jaar, kennis komen maken met het vissen aan de rivier, onder begeleiding van VISmeesters en ervaren IJsselvissers. Geschikte feederhengels met steunen en overige toebehoren zijn beschikbaar. Ook wordt er gevist met de vaste stok.
Het Junior IJsselfestijn is van 10.00 tot 15.00 uur in de IJssel links van de veerpont bij Brummen. Deelname is gratis en deelnemers hoeven niet in het bezit te zijn van een VISpas. De organisatie neemt alle benodigde materialen mee en tussen de middag wordt er voor lunch gezorgd. Er is plek voor maximaal 50 jeugdvissers en inschrijven kan via het online inschrijfformulier op app.clubcollect.com/forms/nl/hfmn/junior-ijsselfestijn-2022-brummen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.