Jubileumexpositie Kunstkring Brummen

0237978_Jubileumweekend_Kunstkring_Brummen.JPG
.

BRUMMEN – Zaterdag 10 en zondag 11 september houdt Kunstkring Brummen een jubileumexpositie ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan. In Plein 5 in Brummen zijn beelden, schilderijen, foto’s en mixed media van de leden te zien. Ook kan er zelf geschilderd worden.
De officiële opening is zaterdag 10 september om 11.00 uur met muzikale begeleiding door Trio in Petto. De Kunstkring heeft een wandeling uitgezet door het centrum van Brummen. Aan de hand van borden, met daarop de afbeeldingen van kunstwerken van leden van de Kunstkring, kan deze route worden gelopen. Onderweg dient er een puzzel te worden opgelost en kan er een VVV bon van 50 euro worden gewonnen.
De expositie in Plein 5 is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.