Joop Leemans maakt muziek voor Alzheimer Nederland

0239298_Muziek_alzheimer.JPG
.

DOESBURG – Woensdag 21 september gaf Joop Leemans een bijzonder optreden bij Eetcafé Bruut in Doesburg. De dag was niet willekeurig gekozen, het was namelijk Wereld Alzheimer Dag. Leemans speelde die dag om geld op te halen voor Alzheimer Nederland. “Mijn vrouw is een jaar geleden overleden aan de gevolgen van Alzheimer en ik heb haar beloofd me te blijven inzetten voor dit doel”, vertelt hij.
Vorige jaar zamelde hij ook al geld in voor het goede doel, maar toen op het terras. Gezien het mooie weer had hij hier graag weer gestaan, maar vanwege het ontbreken van een vergunning was dat dit jaar niet mogelijk. Ruud Wijlhuizen van eetcafé Bruut stelde echter belangeloos een plekje in zijn café beschikbaar, zodat de Doesburger alsnog zijn mooie klanken en ritmes ten gehore kon brengen
.Joop Leemans treedt regelmatig pro deo op in verzorgingshuizen voor mensen met dementie. Hij is de gulle gevers dankbaar voor hun donaties aan Alzheimer Nederland.

www.alzheimer-nederland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.