Jong en oud aan de start van Posbankloop

0239378_Posbankloop2.JPG
.

VELP – Na twee jaren van afwezigheid vond zondag 25 september de 26ste editie van de Posbankloop plaats. Jong en oud verzamelden zich aan de start om de verschillende afstanden door de mooie omgeving te lopen. De allerjongsten van 4 tot en met 7 jaar konden dit jaar de 449 meter lopen, vanwege het 450-jarig bestaan van de gemeente Rheden volgend jaar. De oudere kinderen waagden zich aan de 1000 en 1500 meter loop. Voor volwassenen waren er weer twee mooie parcoursen uitgezet van 6 en 15 kilometer over de verharde wegen door bossen en over de heidevelden en heuvels van de Veluwezoom.

Foto: Han Uenk

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.