Johan Hulleman winnaar clubkampioenschap Biljart SC Klarenbeek

0238728_Biljart_edt.JPG
.

KLARENBEEK – Op vrijdag 2 september werd bij SC Klarenbeek het clubkampioenschap Biljart gespeeld. Na 2 jaar vanwege corona geen clubkampioenschap te hebben gehad kon het dit jaar weer. Dit was na de vakantie tevens de opening van het nieuwe biljartseizoen.

Qua aantal te maken caramboles kon het deze avond alle kanten opgaan. Er zat namelijk nogal wat variatie in het aantal te maken caramboles. Geert Dolman moest er het meest, namelijk 46. Dan Willy Tijhuis met 38, daarna Wim Hendriks met 29 en Johan Hulleman met 23 caramboles. De spelers speelden allemaal 1 keer tegen elkaar. Na 2 van de 3 rondes had Johan beide partijen gewonnen. Toch kon het toen nog steeds alle kanten op. Uiteindelijk bleek toch dat Johan het beste resultaat had met zijn 2 gewonnen partijen. Wim Hendriks werd tweede, Geert Dolman derde en Willy Tijhuis vierde.

Na afloop hield voorzitter Tonnie Brugman, een klein toespraakje. Hij bedankte iedereen voor de komst en organisator Henk Havekes voor al zijn werkzaamheden. Ook de barmensen Erik en Martin Pohlmann voor hun zorg en lekkere hapjes.

Na de prijsuitreiking, waarin de winnaar Johan Hulleman de wisselbeker overnam van de winnaar uit 2019 Gerard Klein Kalverhaar, werd er nog even gezellig nagepraat, onder het genot van een hapje en een drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.