Jazz in Broek

0238721_Big-Band-Dieren.jpg
.

BRUMMEN – De elfde editie van ‘Jazz in Broek’ vindt dit jaar plaats op zondag 25 september in de tuin achter de Vroolijke Frans in Brummen. Dit jaar met een optreden van Bigband Dieren. Bigband Dieren bestaat uit een groep enthousiaste amateur muzikanten die hun voldoening en plezier vinden om met elkaar te repeteren en optredens te verzorgen. Het programma duurt van 15.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Het concert is een aanrader voor liefhebbers van stijlvolle jazz in de traditie van Ella Fitzgerald, Duke Ellington en Miles Davis. Bij slecht weer gaat het optreden niet door. Updates hiervoor komen te staan op devroolijkefrans.nl.

Vroolijke Frans; 0575-561719

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.