Inloopavonden over restafvalcontainers

BRUMMEN – De gemeente Brummen plaatst komende tijd op tien plekken extra ondergrondse containers voor restafval. Op maandag 12 en donderdag 15 september kunnen inwoners zich laten informeren tijdens een inloopavond. De extra ondergrondse containers worden geplaatst om het makkelijker te maken restafval in de buurt weg te brengen. De ondergrondse containers zijn een aanvulling op het systeem met de grijze bakken. Afgelopen tijd is gezocht naar locaties waar de ondergrondse containers kunnen komen. Daarbij is onder meer rekening gehouden met afstand tot woningen, verkeersveiligheid, parkeergelegenheid en kabels en leidingen in de grond. Tijdens de inloopavonden lichten medewerkers van de gemeente en Circulus dit toe. De inloopavonden vinden plaats op maandag 12 september in het Pater Dekkerhuis in Eerbeek en op donderdag 15 september in het Gemeentehuis in Brummen tussen 19.00 en 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.