Informatieavond sluiting RK Martinuskerk

0239372_Martinuskerk_Doesburg.jpg
De Martinuskerk in Doesburg

DOESBURG – Op woensdag 5 oktober houdt Parochie Sint Willibrordus een informatieavond over de voorgenomen sluiting van de RK Martinuskerk aan de Juliana van Stolberglaan in Doesburg. Het parochiebestuur zal daar het besluit om de kerk te sluiten toelichten, want realiseert zich dat sluiting van kerken een verandering met zich meebrengt en aanpassing vergt. Dat vraagt om een zorgvuldig traject. Tevens wordt de procedure tot herbestemming van het kerkgebouw gepresenteerd en toegelicht. Iedereen die belang heeft bij dit besluit of geïnteresseerd is, is van harte welkom. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en wordt gehouden in het Atrium aan de Juliana van Stolberglaan 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.